x

Megadeth-bassist taler ud efter fyring

Megadeth-bassist taler ud efter fyring

"Det her er bestemt ikke noget, jeg er stolt af, men der er tale om privat, voksen interaktion"

Tidligere på året blev Megadeths mangeårige bassist David Ellefson mødt af anklager om grooming af en mindreårig over nettet. Og selvom den 56-årige musiker benægtede beskyldningerne, blev han efterfølgende fyret fra det succesfulde metalband, som han har været en del af siden dannelsen i 1983. Nu har Ellefson så talt med flere medier for første gang siden fyringen, og fortæller til både Aftershocks TV og SiriusXM om forløbet omkring fyringen. Det rapporterer britiske NME.

I de nye interviews fortæller bassisten, hvordan Megadeth-lejren ønskede, at han skulle forholde sig tavs, da de kompromitterende videoer, som er sagens kerne, blev lækket tilbage i maj. Ellefson valgte dog i stedet at følge sine juridiske rådgiveres råd og komme med en offentlig benægtelse af de alvorlige beskyldninger.

"Det her er bestemt ikke noget, jeg er stolt af, men der er tale om privat, voksen interaktion, som er blevet taget ud af deres rette sammenhæng og manipuleret med henblik på at gøre maksimal skade på mit ry, min karriere og min familie", lød det dengang fra Ellefson. Hans beslutning om at udtale sig offenligt kom, siger han nu, til at koste ham jobbet:

"I sidste ende medførte det min fyring fra Megadeth. Men er i min gode ret, ligesom alle mulige andre, til at forsvare mig mod denne slags falske beskyldninger", udtaler Ellefson og supplerer:

"Dave (Mustaine, red.) er voksne mennesker med vores egne meninger. Hvad angår bandet, var det ikke bare Dave og tre sidemænd – det var et band. Og sådan ønskede de tilsyneladende ikke, at det skulle forblive".

I de aktuelle interviews bedyrer bassisten samtidig, at han er "fuldstændig glad og tilfreds" med sit liv efter Megadeth og ikke bærer rundt på bitterhed efter bruddet med det mangeårige musikalske makkere. Tidligere på måneden udsendte Ellefson et selvbetitlet debutalbum med sit nye band The Lucid, som også tæller medlemmer af Fear Factory og Sponge.

Megadeth besøger - nu med ny bassist - København den 7. juni 2022, hvor de kan opleves live i Falconer Salen på Frederiksberg. 

LÆS OGSÅ: Megadeth-bassist David Ellefson fyret efter anklager om grooming


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA