x

Lyt til ABBAs nye single

Lyt til ABBAs nye single

Singlen "Just a Notion" er den tredje, siden gruppen annoncerede deres genforening

ABBA har netop udgivet singlen "Just a Notion", som også medvirker på det kommende album Voyage. Det bliver det første album fra ABBA med nyt materiale i fire årtier og er sat til at udkomme den 5. november 2021, oplyser NME.

"Just a Notion" er den tredje i rækken af nye singler, siden den verdenskendte gruppe meldte sin tilbagevenden. De har allerede udgivet "I Still Have Faith in You" og "Don't Shut Me Down", som også bliver en del af ABBAs kommende plade.

Den nye single blev originalt indspillet i 1978, men den blev fravalgt, da gruppen lavede Voulez-Vous-albummet. Lyt til sangen nederst i artiklen.

Sangskriver og guitarist Björn Ulvaeus beskriver den nye single som en superglad sang, der forhåbentlig vil være opmuntrende i disse mørke tider. Han fortsætter med at forklare, at han egentlig ikke ved, hvorfor sangen ikke blev en del af Voulez-Vous-albummet. 

"Det er en god sang med gode vokaler. Jeg ved, at vi har spillet den for en udgiver i Frankrig og et par andre mennesker, som vi stolede på, og så vidt jeg kan huske, var de rigtigt vilde med sangen. Så det er et mysterium, og det vil forblive et mysterium," citerer NME. 

Udover den nye single annoncerer ABBA også, at der i næste måned vil blive sat flere billetter til salg til deres Voyage-shows næste år. Til disse shows vil et 10-mands band optræde live sammen med en digitaliseret version af ABBA. Koncerterne vil finde sted i ABBA Arena i Londons Queen Elizabeth Olympic Park, som er blevet bygget særligt til lejligheden. Der er plads til 3.000 personer, og du kan finde mere information om billetterne til koncerterne lige her

Tilbage i december 2018 bragte GAFFA et stort interview med den svenske succesgruppe, hvor de blandt andet fortalte om deres genforening, musikalske arbejde og den kommende digitale turné. Læs interviewet lige her.

LÆS OGSÅ: Dave Grohl vil spille med ABBA – "Jeg græd som en baby"

Lyt til ABBAs nyeste single "Just A Notion" lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA