x

Beyoncé deler ny sang i film om tennisstjerner

Beyoncé deler ny sang i film om tennisstjerner

Will Smith spiller Serena og Venus Williams' far i ny film med titlen King Richard

I en ny trailer til filmen King Richard, der handler om de to tennisstjerner Serena og Venus Williams og deres far Richard Williams, kan man høre Beyoncés nye sang ”Be Alive”, skriver NME. Richard Williams spilles af Will Smith, og filmen handler om hans dedikerede forsøg på at gøre sine to døtre til tennisstjerner. Filmen kan ses i danske biografer fra den 18. november.

Sangen ”Be Alive” er skrevet og indspillet til filmen, og den er i ægte storslået Beyoncé-stil. Mange mener, blandt andet Forbes og Vulture, at denne sang måske kan give Beyoncé sin første Oscarnominering nogensinde. Hun er i forvejen den kvinde og vokalist, der har vundet flest Grammys, men hun har aldrig været med i opløbet til den prestigefyldte Oscar-statuette. Beyoncés sidste soundtrack til filmen The Lion King modtog til manges overraskelse nemlig ikke en nominering til sidste års Oscars. 

Tilbage i august bekræftede Beyoncé, at hun har ny musik på vej. Det vil være det første solomusik, hun udgiver siden Lemonade fra 2016. Det fortalte hun i et interview til Harper’s Bazaar, hvor hun også forklarede, at det tager afsæt i den verdensomspændende coronapandemi:

"Med al den isolation og uretfærdighed i løbet af det sidste år tror jeg, at vi alle er klar til at flygte, rejse, elske og grine igen. Jeg føler en renæssance dukke op, og jeg vil være med til at pleje den flugt på enhver mulig måde. Jeg har været i studiet i halvandet år," udtaler Beyonce i interviewet og tilføjer, at efter 31 år føles det stadig lige så spændende at udgive ny musik, som da hun var ni år.

”Ja, musikken er på vej!” afslutter hun.

Se herunder traileren til King Richard, hvor du også kan høre nummeret ”Be Alive” tone frem, lidt inde i klippet:

LÆS OGSÅ: Taylor Swift deler billede af håndskrevet kort fra Beyoncé


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA