x

Spleen United giver koncerter til foråret

Spleen United giver koncerter til foråret

Efter aflyste koncerter i 2020 er Spleen United endelig tilbage

Spleen United har netop offentliggjort, at de vender tilbage til de danske livescener til april næste år. Efter seks års pause blev de i 2019 varmt modtaget, da de spillede udsolgte og anmelderroste koncerter på både Roskilde Festival og på flere danske spillesteder.

Oven på genforeningens udsolgte koncerter var forventningsglæden stor, da bandet annoncerede en tour i 2020. Glæden varede dog ikke længe, for coronapandemien satte en stopper for de koncerter, ligesom alt andet. Men med et åbent Danmark kommer Spleen United heldigvis på livescenen igen. De kan opleves i på Posten i Odense den 14. april, K.B. Hallen i København den 15. april og Aarhus Congress Center i Aarhus den 16. april. 

Spleen United blev dannet i Aarhus i 2003 og har udgivet tre roste og velsælgende album. Debuten Godspeed Into The Mainstream fra 2006 solgte guld, opfølgeren Neanderthal fra 2008 gik direkte ind som nummer et på den officielle danske salgsliste og har ligeledes solgt guld, mens bandets tredje album School of Euphoria fra 2012 modtog en GAFFA-Pris og en Danish Music Award.

Spleen United har desuden markereret sig som et stærkt livenavn, der på flere større Danmarks-turnéer har bragt bandet forbi et udsolgt KB Hallen, SCC Aarhus, Roskilde Festival samt Grøn Koncert og NorthSide Festival. Sidstnævnte festival gæstede Spleen United i 2013, til en sagnomspunden koncert, der også blev sidste gang, de spillede live i årevis. 

Efter en koncertpause på seks år var Spleen United i 2019 tilbage i den oprindelige konstellation og klar til at begynde et nyt kapitel. I 2019 afslørede bandet desuden, at de arbejdede på et nyt album. GAFFA har spurgt bandet, om der vil blive spillet nye numre til forårets koncerter, men til det har Spleen United ikke nogen kommentarer på nuværende tidspunkt.

Billetsalget starter fredag den 29. oktober kl 10.00, og billetter kan købes via postenlive, billetlugen og ticketmaster.

LÆS OGSÅ: Stærk spleen på en sort fredag

Varm op til koncert med Spleen United med hittet ”Spleen Utd.” herunder: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA