x

Rammsteins Till Lindemann tager på Europaturné

Rammsteins Till Lindemann tager på Europaturné

Seks datoer er annonceret, og der er flere på vej

Till Lindemann, der er kendt som solokunstner og ikke mindst som forsanger i det tyske tanz metal-band Rammstein, tager på en europæisk soloturné i 2022. Dette skriver NME.

Indtil videre er seks datoer annonceret for sangerens Ich Hasse Kinder-turné i januar næste år. Således kommer Lindemann foreløbig forbi Kiev, Bratislava, Prag, Tallinn, Novosibirsk og Moskva.

”De første datoer er annonceret, resten følger snart. Till vil optræde med sit eget line-up, uden Peter Tägtgren (tidligere medlem og medgrundlægger, red.). Sangene fra Lindemann-projektet vil stadig være at finde på sætlisten,” beretter fansitet Lindemann World.

Selvom der endnu ikke er annonceret datoer i Danmark eller nabolandene, kan der altså sagtens være grund til at glæde sig.

LÆS OGSÅ: Redaktionen har talt: Her er årets 10 bedste internationale sange

Lindemann-projektet blev dannet i 2013 som en duo bestående af Rammstein-forsangeren og den svenske multiinstrumentalist og guitarist i dødsmetalgruppen Hypocrisy, Peter Tägtgren. I november 2020 blev de to musikere dog enige om, at de ikke skulle fortsætte med projektet sammen.

Duoen udgav debutalbummet Skills in Pills i 2015 og nåede siden at udgive pladen F & M i 2019 før deres split det følgende år. Tidligere i år udkom desuden livealbummet Live in Moscow, som GAFFAs anmelder tildelte fem ud af seks stjerner.

På dette års internationale børnedag, den 1. juni, udgav Lindemann en ny single og musikvideo med titlen ”Ich Hasse Kinder”. Som det ofte har været tilfældet med den kontroversielle karakters musik, er videoen ikke for de sarte.

Det er altså en spændende tid for fans af Lindemann, både som soloartist og som sanger i Rammstein. I går kunne GAFFA fortælle, at den franske astronaut Thomas Pesquet blev den første til at høre en sang fra Rammsteins kommende album på baggrund af et Instagram-opslag, der blev delt af gruppens trommeslager, Christoph Schneider. Nummeret fik således sin premiere i rummet.

Se den bloddryppende video til "Ich Hasse Kinder" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA