Nyhed

Gogol Bordello til København

GAFFA - alt om musik

Gogol Bordello kan opleves i Den Grå Hal 3. juni 2022

Den Grå Hal på Christiania i København har gennem årene dannet ramme om en lang række mindeværdige koncerter. Fra Bob Dylans semi-hemmelige besøg i '96, over to stærke aftener med Patti Smith i 2007 til sidste uges energiske comebackkoncerter med danske MØ - for blot at nævne et par stykker.

Og nu har amerikanske Gogol Bordello mindsandten meldt deres ankomst til fristaden, hvor de har valgt at indlede deres sommerturné med en koncert den 3. juni 2022. Det New York-baserede band albumdebuterede i 1999 og har siden udgivet i alt ti album - senest Seekers and Finders fra 2017. I 2020 udsendte de singlen ”Roaring 2020’s” (RenaiDance).

Tilbage i 00'erne opbyggede Gogol Bordello et ry som et særdeles medrivende livenavn - ikke mindst herhjemme, hvor de blandt andet gav anmelderroste koncerter på Roskilde Festival i 2006 og 2009, hvor de sluttede sig til line-uppet i sidste øjeblik efter en aflysning fra rapperen Lil' Wayne.


”Som et målrettet maskingevær spyttede sigøjnerarméen sine opildnede sange ud fra scenekanten, så forbipasserende simpelthen var nødt til at stoppe op og tage del i festen. Og således kan koncerten godt ende med at blive den bedst besøgte på festivalen, trods publikums begrænsede kendskab til bandet”, skreb GAFFAs anmelder blandt andet ved den lejlighed.


Billetsalget til sommerens koncert i København er i gang  via livenation.dk og ticketmaster.dk.

LÆS OGSÅ: Gogol Bordello-interview: Giv mig mikrofonen, så starter showet

ANNONCE