x

VIDEO: Ed Sheeran drager på vildt eventyr i ny musikvideo

VIDEO: Ed Sheeran drager på vildt eventyr i ny musikvideo

Singlen "Overpass Graffiti" er fra den britiske hitmagers nye album

Ed Sheeran har netop udgivet sin nye plade = (Equals), og i den forbindelse offentliggør han sin næste single fra pladen, nemlig "Overpass Graffiti". Singlen har fået følgeskab af en officiel musikvideo.

Den nye single er skrevet og produceret af Ed Sheeran i samarbejde med Johnny McDaid og Fred Gibson. Denne sammensatte trio står også bag hitsinglen "Bad Habits". "Overpass Graffiti" er den tredje officielle single fra Sheeran nye album.  Nummeret er en 80'er-inspireret popsang med masser af synthesizer.

Den officielle musikvideo er instrueret af Jason Koenig. I videoen finder vi Ed Sheeran strandet i ørkenen i sin morgenkåbe. Derefter begiver han sig ud på et eventyr med et nyfundet sæt venner og udforsker romantikken ved at leve i nuet. 

Ed Sheerans nye album er det fjerde i rækken af "symbol"-albums. Albummet byder på en samling af tracks, som er lavet hen over fire år i forlængelse af den britiske sanger og sangskrivers forrige plade ÷ (Divide).

På den nye plade reflekterer Ed Sheeran over sit liv og menneskerne i det samt tematikker som kærlighed, tab, faderskab og sin karriere. 

"= (Equals) er en virkelig personlig plade og én, der betyder meget for mig. Mit liv har forandret sig meget over de seneste par år – jeg er blevet gift, blevet far, har oplevet tab, og jeg reflekterer over alle disse emner på albummet. Jeg ser det som min coming-of-age-plade, og jeg kan ikke vente med at dele det her kapitel med jer alle," har Ed Sheeran kommenteret i en pressemeddelelse. 

Siden sit comeback i juni har Sheeran toppet hitlisterne verden over. I Storbritannien tilbragte han hele 15 uger på toppen, hvor hans singler "Bad Habits" og "Shivers" lå #1 på den officielle singlehitliste. Begge singler har ligeledes toppet hitlisterne i Danmark, hvor "Bad Habits" var #1 i 12 uger på den danske airplay chart. 

Derudover slog Ed Sheeran dansk rekord, da han kunne melde udsolgt til hele fire danske koncerter. Billetter til den første annoncerede koncert blev udsolgt på 20 minutter. Derefter blev de tre andre ekstrakoncerter arrangeret. Den britiske hitmager kommer til at spille for i alt 152.000 personer, når han indtager Øresundsparken, København den 3., 4., 5. og 6. august 2022. Der er ikke andre kunstnere, der har spillet fire arenakoncerter af den størrelse i træk i Danmark før.

= (Equals) trackliste:
1. Tides
2. Shivers
3. First Times
4. Bad Habits
5. Overpass Graffiti
6. The Joker And The Queen
7. Leave Your Life
8. Collide
9. 2step
10. Stop The Rain
11. Love In Slow Motion
12. Visiting Hours
13. Sandman
14. Be Right No

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran har endnu et album på vej, afslører hans manager

Se Ed Sheeran nye musikvideo til singlen "Overpass Grafitti" lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA