x

Baal tager på turné – har LiveStrings med

Baal tager på turné – har LiveStrings med

Baal tager deres album The Quiet Session med på landevejen

Rockbandet Baal har mere end 25 år i branchen og ni album på bagen. Seneste studiealbum fra deres hånd har titlen The Quiet Session. Her tog Baal bagkataloget med i studiet og indspillede både gammelt og nyt materiale med strygerkvartetten LiveStrings. Med fokus på melodien og vokalen i et akustisk univers. Det univers tager de nu med på turné til foråret. Datoer kan findes længere ned i artiklen. 

The Quiet Session er den perfekte ledsager til de lange, lyse nætter eller mørke vinterdage. Til dovne søndage eller nedtrapning efter lange hverdage. Det er musik til eftertanke, fordybelse, ro og nærvær”, hedder det i en pressemeddelelse om albummet.

Af GAFFAs anmelder fik The Quiet Session fire ud af seks stjerner og følgende bemærkning om det nye nummer ”Blood Rivers” fra pladen med på vejen:

”Samtidig leverer Fjæstad et næsten klassisk sangforedrag, som passer perfekt til sangen ("Blood Rivers", red.), der lyder så tidløs, at man mærker både Kurt Weill, Bertolt Brecht og Burt Bacharach spøge bag de smægtende livestrygere leveret af det københavnske strygerensemble LiveStrings.”

Til alle koncerter medbringer Baal LiveStrings, som har spillet lignende koncerter med en lang række af de største danske kunstnere, herunder Lukas Graham, Søren Huss, og MØ samt ingen ringere end Eminem og Kanye West ved deres koncerter på Orange Scene under Roskilde Festival.

LÆS OGSÅ: Dansk rockband klar med live-album og udskudt jubilæumsturné

Baal kan opleves følgende datoer. Billetsalget starter den 8. november via spillestedernes egne platforme.  

19. april – Horsens Ny Teater, Horsens
20. april – Posten, Odense
21. april – Musikhuset Aarhus, Aarhus
27. april – Taastrup Teater & Musikhus, Taastrup
28. april – Musikkens Hus, Aalborg
29. april – Galaksen, Værløse
30. april – DR Koncerthuset, København

Lyt til nummeret beskrevet ovenfor - "Blood Rivers" - herunder


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA