x

Nu er den her - hør The Minds of 99's nye, eftertragtede sang

Nu er den her - hør The Minds of 99's nye, eftertragtede sang

The Minds of 99 debuterede singlen under deres velanmeldte koncert i Parken

The Minds of 99 har netop udgivet deres spritnye single "Under Din Sne". Denne udgivelse har været under opsejling siden september måned, hvor det danske rockband spillede singlen for et begejstret publikum i Parken. På daværende tidspunkt var sangen stadig uudgivet, men nu er den her altså. Du kan høre den nye single "Under Din Sne" nederst i artiklen.

Lørdag den 11. september spillede The Minds of 99 foran 52.000 mennesker i Parken, København. Den udsolgte koncert markerede både et nyt højdepunkt for de fem bandmedlemmer og genåbningen af et coronaramt Danmark.

Mandag den 13. september kunne GAFFA bringe et Q&A-interview med bandet, lige efter festlighederne i Parken havde fundet sted. I interviewet fortæller de om glæden ved at fylde Danmarks største stadion, og da de bliver spurgt ind til deres nye single "Under Din Sne", fortæller forsanger Niels Brandt, at sangen markerer den nye periode, som bandet går ind i. Du kan læse hele Q&A-sessionen via linket nederst i artiklen.

I en pressemeddelelse forklarer The Minds of 99, at "Under Din Sne" blev skrevet under coronapandemien.

"Derfor følte vi, at det var rigtigt at spille den til koncerten i Parken, selvom den ikke var udgivet. Det er altid et sats at spille uudgivet musik live, men det gik heldigvis godt. Vores fans tog virkelig godt imod den, og vi er siden blevet bombarderet konstant med beskeder om, hvornår den udkommer. Nu har vi fået den mikset, så nu er den klar. Vi glæder os til at have den med på arena-touren til januar”.

The Minds of 99 satte deres Infinity Action Arena Tour i salg 14 dage før den udsolgte koncert i Parken. På turnéen drager bandet for første gang i to år rundt i hele landet. Der er allerede solgt over 55.000 billetter, hvorfor turnéen bliver den største i bandet historie.

Infinity Action Arena Tour-datoer:
21.01.22 - Arena Næstved
22.01.22 - Jyske Bank Arena, Odense (Udsolgt)
27.01.22 - Jyske Bank Boxen, Herning
28.01.22 - Royal Arena, København (Få Billetter)
29.01.22 - Royal Arena, København (Ekstrakoncert)
03.02.22 - Gigantium, Aalborg (Udsolgt)
04.02.22 - Ceres Arena, Aarhus (Udsolgt)
05.02.22 - Ceres Arena, Aarhus (Udsolgt)
11.02.22 - Ceres Arena, Aarhus (Ekstra Ekstrakoncert)

Koncerten i Parken fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev: "Lad mig slå det fast med det samme; det var en vild og euforisk aften, hvor gensynsglæden med Danmarks pt. bedste rockband, The Minds of 99 og livemusikken i almindelighed var gengældt band og publikum imellem. For hvor har vi savnet koncerter for fuld udblæsning, og det var tydeligt, at oceaner af indestængt energi fik frit løb fra alle 50.000 publikummer i aften"

LÆS OGSÅ: Q&A med The Minds of 99: ”Det er den bedste koncert, vi har spillet til dato”

Lyt til The Minds of 99s nye single "Under Din Sne" lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA