Nyhed

Travis Scott udgiver to spritnye sange

GAFFA.dk – alt om musik

Det er de første sange fra den amerikanske rapper i 2021

Travis Scott har netop udgivet sine to første singler i 2021. Sangene har titlerne “Escape Plan” and “Mafia”, hvor sidstnævnte har J. Cole som gæstevokalist. Travis gav en smagsprøve på "Escape Plan" for nyligt under sin optræden på Rolling Loud Festival i Miami, og nu er sangen tilgængelig i sin fulde længe. Du kan lytte til begge sange nederst i artiklen. 

Scotts kommende album Utopia, har endnu ikke fået en udgivelsesdato, men rapperen har tidligere konstateret, at albummet vil udkomme i 2021. Albummet kommer til at omhandle de ting, som Travis Scott mener er nødvendige for et utopisk samfund, såsom medicin, sygepleje, at være et bedre menneske, sprog og kommunikation, skriver NME.  


Travis Scotts seneste album Astroworld udkom tilbage i 2018. Et album, han senere tog med sig til Roskilde Festival, hvor han havde sin debut på Orange Scene. Hans optræden fik fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, der skrev: "Oven på rapperens Roskilde Festival-show på Orange Scene, natten til fredag kan vi dog med ro i stemmen konstaterer, at der er ingen der dyrker eller laver den trappede, melodiske og ikke mindst autotunede del af hiphoppen, som Travis Scott gør."

LÆS OGSÅ: Travis trykkede speederen i bund på Orange

Lyt til Travis Scotts to nye singler lige her: 

ANNONCE