x

Alicia Keys hylder dansk firma

Alicia Keys hylder dansk firma

Roserne blev uddelt, da Keys og hendes mand viste deres hjem frem for Architectural Digest

Alicia Keys og hendes mand, musikproduceren Swiss Beatz, viste for nylig deres hjem frem for Architectural Digest, og i den forbindelse adresserede parret nogle yderst rosende ord til det danske firma, Bang & Olufsen.

Swiss Beatz, der bærer det borgerlige navn Kasseem Dean, er en selverklæret teknologifan, og det er med stor begejstring, at han i Architectural Digests video fra 2. november beskriver, hvordan det nye fjernsyn fra B&O passer perfekt sammen med rummets skulpturer.

"Alt lyd i huset er [fra] B&O. De bør måske betale mig nu," udtaler Swiss Beatz i videoen, og Keys erklærer sig enig.

"Vi har brugt mange penge hos jer, tilføjer musikproduceren henvendt til B&O," hvorefter Alicia joker:

"Vi kommer efter dem nu".

Parrets nye B&O-fjernsyn har en pris på mindst 113.000 kroner, mens deres special edition BeoLab 90 højtalere har en startpris på 625.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Vi anmelder samtlige Bond-temasange – på skala 001-007 stjerner

Det er kun et års tid siden, at Alicia Keys sidst var albumaktuel med udgivelsen Alicia – et album, der dog ikke begejstrede GAFFAs anmelder, som kastede sølle to stjerner efter pladen. Nu har sangeren et nyt album på vej, som er sat til at udkomme denne december.

Det nye album kommer i to forskellige versioner med titlerne Originals og Unlocked. Førstnævnte indeholder, som navnet også antyder, originalversioner af Keys' nye sange, imens Unlocked byder på sample-udgaver, som, ifølge musikeren, skal ”skabe en helt anden sonisk oplevelse.”

Se parrets imponerende hjem og hør selv rosen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA