x

Burhan G annoncerer to album og store koncerter

Burhan G annoncerer to album og store koncerter

Den danske popsanger medbringer ny musik til Danmarks to største byer

Burhan G har netop annonceret nyheden om sit kommende projekt, der går under navnet Generationer. Projektet indebærer ikke blot ét, men hele to album. Disse to album kan den danske sanger passende tage med sig til sine to store koncerter, der finder sted til september 2022, hvor han både gæster K.B. Hallen i København og Aarhus Congress Center med fuldt band.

I mere end ti år har Burhan G været aktiv på den danske r&b- og popscene. Han har syv studiealbum i bagagen, heriblandt guld- og platinsælgende plader, der indeholder hits som ”Jeg’ i live”, ”Jeg vil ha’ dig for mig selv” og ”Din for evigt”. Og nu bygger han så videre på sit bagkatalog med Generationer.

Ifølge en pressemeddelelse indkapsler titlen på projektet Generationer de følelser og tanker, der ligger til grund for den musik, Burhan G allerede har udgivet samt det, vi har til gode. Burhan G ønsker nu både at dyrke den konstante lyst til udvikling og samtidig bibeholde det, han er kendt for på den danske musikscene.

"Hvis jeg ikke konstant udfordrer mig selv til at krydse nye grænser, så burde jeg give pladsen til nogle andre. Det vil jeg ikke. For musik er mit liv. Og jeg bliver hele tiden inspireret af det, der sker omkring mig. Af nye tendenser. Af nye artister. Forhåbentlig har jeg også selv inspireret nogle undervejs – på tværs af generationer," fortæller Burhan G om sit kommende projekt Generationer.

Burhan G er kendt for at indgå i samarbejder med andre velkendte artister på den danske musikscene som Nik & Jay, Medina og L.O.C. På det kommende album er der også samarbejder. I denne omgang har Burhan G valgt at arbejde sammen med den yngre generations kunstnere som Tessa, KIDD, Carl Knast og Tobias Rahim. Samarbejdet med sidstnævnte har vi allerede fået en forsmag på. 

"Jeg har arbejdet med nye sangskrivere, nye producere – og nye artister. Nogle er midt i deres gennembrud – andre er allerede legender. Dét, de alle har til fælles, er, at de inspirerer mig. Vækker mig. Tænder en ny ild. Jeg har rakt ud til folk, der minder mig om, hvorfor jeg selv satsede alt på musikken som teenager og gik efter drømmen," fortsætter han.

Burhan G har gæstet mange af Danmarks spillesteder og festivaler. Tilbage i 2019 optrådte han blandt andet på de store Bøgescener på Smukfest. Koncerten fik fire stjerner af GAFFAs anmelder med overskriften "Følelsesladet popkoncert ramte bredt - også de hørehæmmede". På scenen havde Burhan G nemlig medbragt en dansende tegnsprogstolk, hvilket er et tiltag, Smukfest afprøvede på festivalen året forinden. GAFFAs anmelder skrev blandt andet: "Burhan G har da heller ingen problemer med at få sat gang i fællessangen alene. Hans karakteristiske, meget lyse og rene stemme står nemlig klart i lydbilledet, og han bliver bakket op af et velspillende band".

Koncertdatoer: 
23.09.22 - K.B. Hallen, København
24.09.22 - Aarhus Congress Center, Aarhus

Billetsalget til koncerterne starter tirsdag den 16. november klokken 10.00. Du kan købe billetter til K.B. Hallen via billetlugen.dk og til Aarhus Congress Center via ticketmaster.dk

LÆS OGSÅ: Følelsesladet popkoncert ramte bredt – også de hørehæmmede

Varm op til koncerterne med Burhan Gs nyeste single "Dans" ft. Tobias Rahim og Carl Knast lige her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA