x

Ny single fra Beyoncé er landet – hør den her

Ny single fra Beyoncé er landet – hør den her

Nummeret ”Be Alive” er lavet til den biografiske spillefilmen King Richard

I oktober kunne man få en bid af Beyoncés nye single ”Be Alive” i traileren til filmen King Richard, der handler de to tennisstjerner Serena og Venus Williams og deres far Richard Williams. Sidstnævnte er spillet af Will Smith. Nu er ”Be Alive” endelig landet i sin fulde form. Hør den nedenfor.

Sangen ”Be Alive” er skrevet og indspillet til filmen King Richard, og den er i ægte storslået Beyoncé-stil. Mange mener, blandt andet Forbes og Vulture, at denne sang måske kan give Beyoncé sin første Oscarnominering nogensinde. Hun er i forvejen den kvinde og vokalist, der har vundet flest Grammys, men hun har aldrig været med i opløbet til den prestigefyldte Oscar-statuette. Beyoncés sidste soundtrack til filmen The Lion King modtog til manges overraskelse nemlig ikke en nominering til sidste års Oscars. 

Tilbage i august bekræftede Beyoncé, at hun har ny musik på vej. Det vil være det første solomusik, hun udgiver siden Lemonade fra 2016. Det fortalte hun i et interview til Harper’s Bazaar, hvor hun også forklarede, at det tager afsæt i den verdensomspændende coronapandemi:

"Med al den isolation og uretfærdighed i løbet af det sidste år tror jeg, at vi alle er klar til at flygte, rejse, elske og grine igen. Jeg føler en renæssance dukke op, og jeg vil være med til at pleje den flugt på enhver mulig måde. Jeg har været i studiet i halvandet år," udtaler Beyonce i interviewet og tilføjer, at efter 31 år føles det stadig lige så spændende at udgive ny musik, som da hun var ni år.

”Ja, musikken er på vej!” afslutter hun. 

King Richard er en såkaldt Biopic, og den kan ses i de danske biografer fra den 18. november.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift deler billede af håndskrevet kort fra Beyoncé

Hør herunder ”Be Alive” med Beyoncé


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA