x

MØ annoncerer udgivelsesdato og slipper to nye sange – hør dem her

MØ annoncerer udgivelsesdato og slipper to nye sange – hør dem her

MØ slipper to nye singler med annonceringen

MØ er tilbage! Hun har netop afsløret udgivelsesdatoen for sit kommende album, som får titlen Motordrome og er sat til at lande den 28. januar 2022. Det skriver hun i et opslag på Instagram. Ud over offentliggørelsen af MØs første studiealbum siden Forever Neverland fra 2018, har hun netop udgivet to nye sange, nemlig ”Brad Pitt” og ”Goosebumps”. Hør dem nederst.

Det er dog ikke helt første gang, at de nye sange ser dagens lys. MØ spillede nemlig både ”Brad Pitt” og ”Goosebumps” under sin seneste koncert i Den Grå Hal i oktober. Før det havde sangeren og sangskriveren ikke givet en større koncert i Danmark siden en optræden på Orange Scene på Roskilde Festival i 2019. Hun blev yderst velmodtaget af GAFFAs anmelder, der gav koncerten i den Grå Hal fem ud af seks stjerner og konkluderede følgende:

”Kirsebærret på toppen var ”Final Song”, hvor sangeren igen svævede over salens stærke arme, og det næsten var tydeligere at høre publikum end sangeren selv. Alt it alt et brag af en popfest fyldt med taknemmelighed over igen at kunne opleve en af Danmarks allerbedste live-performere”.

I forbindelse med offentliggørelsen af intimkoncerten i Den Grå Hal tilbage i september beskrev MØ, at det kommende album er opstået under corona, og at hun føler, at hendes sange først kommer til live, når de bliver performet for et publikum:

”Det har været to mærkelige år, hvor jeg i den periode har skrevet et album. Jeg føler altid, at ny musik bliver virkelig for mig første gang, jeg fremfører det for et publikum. Af den grund ville jeg døbe mine sangbabyer i en fysisk verden skabt af de temaer, jeg har udforsket på dette album, og byde publikum velkommen ind i den verden ... ind i ”The Motordrome,” forklarer Karen Marie Ørsted aka MØ i en pressemeddelelse tilbage i september.

MØ har allerede udgivet singlerne ”Kindness” og ”Live to Survive”, der også vil være at finde på det kommende Motordrome-album.

LÆS OGSÅ: Ungt og utålmodigt opsamlingsmix

Hør ”Brad Pitt” og ”Goosebumps” herunder. De er samlet med de to førnævnte singler på, hvad der skal blive til Motordrome til januar. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA