x

Fun Lovin' Criminals annoncerer frontmands exit

Fun Lovin' Criminals annoncerer frontmands exit

Huey Morgan, der var med til at stifte Fun Lovin' Criminals i 90'erne, forlader bandet

Fun Lovin' Criminals har netop annonceret på deres sociale medier, at frontmand Huey Morgan forlader bandet. Morgan har endnu ikke givet en offentlig kommentar til situationen. Fun Lovin’ Criminals består dermed nu blot af medlemmerne Brian Leiser og Frank Benbini. 

Artiklen fortsætter efter opslaget

I Twitter-opslaget skriver medlemmerne af Fun Lovin' Criminals: “Huey har officielt bekræftet sit exit fra bandet. Vi ønsker ham al mulig held og lykke med sine bestræbelser. Vi vil fortsætte som Fun Lovin’ Criminals på grund af den kærlighed og dedikation, som vi har til vores musik og vores fans”.

Det New York-baserede band startede i 1993 med Huey Morgan, Brian Leiser og Steve Borgovini som stiftende medlemmer. Sidstnævnte forlod bandet seks år senere i 1999. Fun Lovin' Criminals har udgivet i alt seks studiealbums. De har seneste udgivet albummet Another Mimosa i 2019, som de turnerede med. De gjorde blandt andet et stop i Danmark, hvor de spillede i Store Vega, København tilbage. Denne koncert var deres første på dansk jord i ni år.

Nu tidligere frontmand, Huey Morgan er også kendt for sin karriere som dj og vært på den engelske radiostation BBC 6 Music med showet The Huey Show. Han har også arbejdet solo med musikken, hvor han i 2012 udgav sit debut soloalbum Say it to My Face under kunstnernavnet Huey And The New Yorkers. 

LÆS OGSÅ: The Offsprings trommeslager forlader bandet – fordi han ikke vil vaccineres


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA