x

Justin Bieber giver tre danske koncerter

Justin Bieber giver tre danske koncerter

Bieber besøger Danmark ad to omgange med koncerter på Smukfest i 2022 og i Royal Arena den 17. og 18. marts 2023

Justin Bieber annoncerer i dag flere koncertdatoer på sin længe ventede Justice World Tour - inklusive Smukfest i 2022 og Royal Arena i København i foråret 2023. Turneen bringer Bieber til over 20 lande i fem forskellige kontinenter med over 90 koncertdatoer fra maj 2022 til marts 2023, og der er endnu flere datoer på vej i Asien og Mellemøsten meget snart.
 
De nye koncertdatoer kommer i hælene på Biebers nyligt offentliggjorte amerikanske turné med over 50 koncerter, der sparkes i gang i San Diego 18. februar. Fans har set frem til disse koncerter, siden pandemien satte hans 2020-tour ud af spillet.

Den internationale koncertrække starter i Mexico til maj 2022 og fortsætter videre til Skandinavien med festivalkoncerter i august, Sydamerika og Mellemøsten i september og oktober, dernæst til Australien og New Zealand i november og december, og så videre til Storbritannien og Europa i begyndelsen af 2023.

Justice World Tour er Justins første internationale optrædener siden Purpose World Tour i 2016/17. Bieber optrådte for over 2,7 millioner fans i løbet af 2016-2017, hvor den sidste koncert blev iagttaget af 65.0000 fans ved Londons British Summer Time Hyde Park festival.


 
Nytårsaften 2020 livestreamende Justin sin første fulde koncert i tre år fra Los Angeles. “Vi har arbejdet hårdt på at skabe vores hidtil bedste show, og vi kan ikke vente med at dele det med fans over hele verden", udtaler Bieber i forbindelse med den kommende turné.

Justice World Tour er navngivet efter Justins seneste album, Justice. Albummet udkom i marts 2021 og blev det mest streamede album i 117 lande i forbindelse med udgivelsen.
 
Justice har genereret næsten ni milliarder streams i hele verden, og landede efter de store internationale hits "Anyone", "Lonely" og "Holy", der allerede havde opnået to milliarder streams tilsammen inden albummets udgivelse.

Derefter fulgte kæmpehittet "Peaches", der i skrivende stund er blevet streamet over 2,5 milliarder gange. Duetten "Stay" med The Kid LAROI udkom i juli 2021 og er den sang, der hurtigst har opnået en milliard streams på Spotify nogensinde.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber giver virtuel koncert


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA