x

Urinerende kunstner risikerer fængsel – spiller i Danmark

Urinerende kunstner risikerer fængsel – spiller i Danmark

Sanger risikerer op til et års fængsel for hændelsen

Coverbandet Brass Against optrådte på Welcome To Rockville-festivalen i Florida torsdag den 11. november, da sangerinden Sophia Urista tog en fan op på scenen og tissede ham i ansigtet.

Resten af ​​bandet blev chokerede og har siden undskyldt hændelsen.

”Det var noget vi andre ikke havde regnet med ville ske, og det er noget, man aldrig kommer til at se igen under vores koncerter”, skrev de andre bandmedlemmer i et nu slettet tweet, ifølge Spin.

Det var under et cover af Rage Against The Machines ”Wake Up”, at sangerinden ikke kunne holde sig længere, efter hun flere gange skulle have sagt, hvor meget hun skulle tisse. Behovet har ingen lov, så hun fik et mennesketoilet i form af en fan.

”Vi tager ham op på scenen, og så tisser jeg den motherfucker i munden”, sagde Sophia Urista fra scenen.

Med hans samtykke trak hun sine bukser ned og pissede på ham, mens hun fortsatte med at synge. Nu er der kommet en politianmeldelse på grund af det.

Daytona Beach politi efterforsker hændelsen, da den kan have overtrådt love om usømmelig eksponering, skriver NME.

”Vi er opmærksomme på situationen. Vi tolererer ikke den upassende opførsel, der blev vist og har taget dette direkte op med bandet samt andre artister for at sikre, at noget lignende ikke sker igen,” lyder en udtalelse fra festivalarrangør Danny Wimmer.

Der er angiveligt en vedtægt i staten Florida, der gør det "ulovligt at blotte ens kønsorganer offentligt eller i sammenhæng, på en andens private jord, eller så tæt på, at det kan ses fra sådanne private områder, på en vulgær eller obskøn måde."

Sophia Urista risikerer dermed alt fra en bøde på 1.000 dollars (cirka 6.500 danske kroner) op til et års fængsel, hvis retten finder hende skyldig i denne forbrydelse.

En gladere nyhed er, at Brass Against vil tage med Tool som support på deres europæiske turné, og de kommer til København den 23. april. Derudover giver Brass Against sin egen koncert på Train i Aarhus den 15. juni. Hvis altså ikke Sophia Urista er bag tremmer til den tid.

LÆS OGSÅ: Kunstner urinerede på koncertgænger


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA