x

Lucky Lo udgiver ny single om klimaet – debutalbum på vej

Lucky Lo udgiver ny single om klimaet – debutalbum på vej

Den nye single udforsker menneskehedens negative indflydelse på klimaet

Lucky Lo har netop udgivet sin nye single “Mary Mind”, som dykker ned i det dystre tema om menneskehedens indflydelse på klimaet. Singlen er den fjerde fra den svenske sanger, der er bosat i Danmark. Sammen med hendes tre tidligere udgivelser vil "Mary Mind" kunne findes på Lucky Los kommende debutalbum Supercarry. Albummet er sat til at udkomme den 25. marts 2022. 

Lucky Los tidligere singler handler om at finde optimisme i personlige relationer, men på "Mary Mind" løfter Lo sit blik til det usikre forhold mellem menneskeheden og miljøet. Og i en pressemeddelelse forklares det også, at budskabet bag hele det kommende album er, at "vi kan være hverdagshelte, der ikke blot løfter vores kære, men hele planeten". 

Pressemeddelelsen oplyser også, at Lo Ersare, som er Lucky Los borgerlige navn, for nogle år siden sejlede midt på Atlanterhavet med sin far. Det var på denne tur, at hun først for alvor forstod, hvor står en indflydelse menneskeheden har på miljøet. Turen gjorde, at hun følte sig tættere på naturen end nogensinde før. Lucky Lo har forsøgt at genskabe denne følelse og erkendelse på "Mary Mind" ved at zoome ud til et bredere perspektiv. 

Titlen på Lucky Los kommende debutalbum Supercarry stammer fra hendes tidligere single af samme navn, hvor Lo synger om at løfte og holde af menneskerne omkring en. Et tema, der også kan findes på den nye single “Mary Mind” – “Be an anchor bonafide,” synger hun. 

I pressemeddelelsen forklarer Lucky Lo sin tilgang til musik samt budskabet bag den nye single: “Jeg kan godt lide at have en balance mellem det barske og det sorgløse i mine sange. I sin essens handler sangen om klimaforandringer, og hvordan vi er nødt til at tænke over, hvad vi gør ved vores planet,” fortæller hun. 

Supercarry trackliste:
1. Sunrise/Sunset
2. Supercarry
3. There Is Only Make
4. Mary Mind
5. Ever!
6. Fruits in the Ocean
7. Berry Miller
8. Heart Rhythm Synchronize
9. Receiving/Giving

I sommer spillede Lucky Lo blandt andet på Uhørt Festival i København. Denne optræden fik fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder, der kaldte det "Finurlig indiepop fra overbevisende debutant". GAFFAs anmelder skrev også: "Jeg er ikke tvivl om, at vi kommer til at høre meget mere fra kunstneren, der cementerede sig som et unikum i det danske musiklandskab". Lucky Lo giver en række koncerter i løbet af december måned og ind i det nye år.

De danske koncertdatoer er:
10.12.2021 - Hotel Cecil, København
11.12.2021 - Beta, København
18.03.2022 - Musikhuset, Aarhus
24.03.2022 - Kedelhuset, Silkeborg

Du kan købe billetter til koncerterne lige her eller via spillestedernes websider.

LÆS OGSÅ: Finurlig indiepop fra overbevisende debutant

Lyt til den nye single af Lucky Lo "Mary Mind" lige her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA