x

Metallica afslører nyt jubilæumsprojekt

Metallica afslører nyt jubilæumsprojekt

Der vil på en ny hjemmeside blandt andet ugentligt blive vist koncerter fra The Black Album-turnéen i 1991

Der er gode nyheder til alle Metallica-fans. Heavy metal-bandet har nemlig løftet sløret for deres nye projekt med navnet Metallica Black Box, en hjemmeside hvor det bliver muligt at se optagelser fra bandets lange karriere og sjældne genstande, som gruppen har samlet over de mange år, de har været i gang. Det skriver NME.

"Når du har været i gang i 40 år, formår du at få samlet et par ting. Undervejs har vi fire holdt fast i mange souvenirs, fotografier, tøjartikler, skitser og meget mere, og gemt disse ting væk på lofter, garager og opbevaringsrum. Men ikke mere, vi er glade for at lancere Metallica Black Box!” har bandet udtalt i en pressemeddelelse, citeret i NME.

Metallica Black Box vil altså omfatte en række af fysiske souvenirs og virtuelt indhold hentet fra medlemmernes egne arkiver. Særligt vil materialet være fra de år, bandet var på tour med deres selvbetitlede album fra 1991, også kendt som The Black Album, der i øvrigt fyldte 30 år i august.

Der vil på hjemmesiden ugentligt blive streamet en koncert fra The Black Album-turnéen. Det foregår hver lørdag klokken 21.00 dansk tid. Efterfølgende vil de være muligt at købe disse koncerter. Bandet har desuden udtalt, at de vil forsøge at grave flere ting og materiale frem fra gemmerne over de næste år. 

Tilbage i september blev The Black Album fejret med et bokssæt samt The Metallica Blacklist, som er et syvdobbelt vinylalbum eller firdobbelte cd-sæt, som indeholder 53 kunstneres fortolkninger af de 12 sange fra The Black Album. De medvirkende tæller navne som St. Vincent, Depeche Mode-sanger Dave Gahan, Volbeat, reggaeton-sangeren J Balvin og Miley Cyrus.

LÆS OGSÅ: Metallica-fans kan nu eje figuren fra "…And Justice For All"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA