Nyhed

Tedeschi Trucks Band giver to danske koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Det amerikanske ensemble er tilbage i Danmark til oktober 2022

Når amerikanske Tedeschi Trucks Band besøger Danmark, er det blevet fast tradition at de giver koncerter i Amager Bio i København og på Værket i Randers. Det er ingen undtagelse når det 12 personer store orkester giver koncert den 17. oktober i Amager Bio, og den 20. oktober på Værket.

Om det velspillende og sammentømrede orkesters tilbagevenden til Værket i Randers udtaler musik-og teaterchef Mikael Qvist Rørsted i en pressemeddelelse: ”Jeg er overordentlig glad for, at vi får muligheden for at gentage succesen med prisvindende Tedeschi Trucks Band, som har væltet huset begge de gange de spillet på Værket for helt udsolgte sale. Deres særlige ekvilibristiske og musikalsk legende bluesrock har grebet det danske publikum, og jeg ser virkelig frem til, at det 12 mand store band endnu engang skaber en magisk aften inde i Store Sal.”


Bluesorkesteret anføres af blues-power-ægteparret Susan Tedeschi (Grammy-nomieret sanger og rytmeguitarist) og Derek Trucks (Grammy-vindende lead-guitarist), der i 2007 sammenflettede deres to bands og stiftede, hvad der i 2010 skulle blive til Tedeschi Trucks Band. Siden da har bandet fusioneret elementer fra både blues, jazz, rock gospel og soul.

Bandet er kendetegnet ved en stor musikalsk begavelse og er sammensat af dygtige musikere på henholdsvis tangenter, blæsere, strenge, percussion og store korsemmer. Deres grundfilosofi lyder: ”Improvisation frem for komformitet”.

Bandet har gennem tiden udgivet syv albums, hvoraf et af deres livealbum, nemlig Live at The Fox Oklahoma blev nomineret til en Grammy, hvilket siger lidt om gruppens liveniveau. Tedeschi Trucks Band er i 2021 gået i studiet med nye sange for at indspille opfølgeren til studiealbummet Signs fra 2019. Det er sat til udkomme i løbet af 2022 - forhåbentlig inden koncerten i Amager Bio.


Billetsalget starter den 3. december kl 10.00. Billetter til koncerten på Værket i Randers kan købes via vaerket.dk. Billetter til koncerten i Amager Bio kan købes via ticketmaster.dk.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Stor musikalsk oplevelse i Amager Bio

ANNONCE