x

Amager Bio har 25-års jubilæum – fejrer med kommende koncerter

Amager Bio har 25-års jubilæum – fejrer med kommende koncerter

Der er tale om et sæt garvede danske kunstnere

Den 28. februar 2022 markerer Amager Bios 25-års jubilæum som spillested. I den forbindelse vil spillestedet det næste års tid byde på en række store koncerter med kunstnere fra forskellige genrer og epoker.

De første annoncerede navne er Magtens Korridorer, som giver koncert i Amager Bio den 1. marts 2022, mens Lis Sørensen indtager spillestedet den 3. marts 2022.

Magtens Korridorer har været del af den danske rockscene i mere end 25 år. Gruppen har i alt udgivet otte studiealbums, og det seneste udspil med titlen Club Promise udkom tidligere i år. Pladen blev modtaget med fem ud af seks stjerner fra GAFFAs begejstrede anmelder. Magtens Korridorer er netop nu på turné, men måtte i november udskyde en række koncerter, da gruppen var ramt af corona.

I mere end fire årtier har Lis Sørensen sat sit musikalske aftryk med hits som ”Fuld af nattens stjerner”, ”Tæt på Ækvator” og ”Mine øjne de skal se”. Udover karrieren som solokunstner er Sørensen desuden kendt fra Cowgirls, Shit & Chanel samt Anne Linnet Band. Musikeren har desuden haft et mangeårigt samarbejde med Sebastian. For nylig blev Lis Sørensen hyldet med Æresprisen til dette års Danish Music Awards.

Der er flere annonceringer på vej.

Billetter kan købes via ticketmaster.dk og amagerbio.dk

Varm op med Club Promise fra Magtens Korridorer her:

LÆS OGSÅ: Smukfest tilføjer 10 nye navne til programmet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA