Nyhed

Seedy optræder på Dråben Festival - erstatter coronaramt kollega

GAFFA - alt om musik

Josie Amadonna blev tidligere på ugen desværre testet positiv for corona og må derfor aflyse sin optræden til DRÅBEN FESTIVAL lørdag den 4. december i Copenhagen Distillery.
 
Selvom hun har det fint under omstændighederne og er symptomfri, har vi i fællesskab besluttet, at det er bedst for alle parter, at vi finder en afløser.
 
Vi har kigget udover landets grænser for at finde en ny artist, der kan opfylde den enorme energi, som Josie Amadonna med sikkerhed altid bringer til sine shows.
 
En af DRÅBENS favoritter for tiden, og den ep-aktuelle svenske artist kommer til København og spiller sit første show i Danmark nogensinde. I kan forvente sprængfyldt rap med højt energi-niveau, som bliver svært ikke at danse med til - tag godt imod: SEEDY". 
 
Om DRÅBEN FESTIVAL

I 2020 indgik GAFFA et samarbejde med den unge musikplatform DRÅBEN, og i år præsenterer de sammen en ny endagsfestival, DRÅBEN FESTIVAL, som hylder verdens største musikgenre: hiphop. Den blomstrende hiphopkultur fylder ikke meget på de danske spillesteder, men den har vokset sig kæmpestor, og potentialet for en festival, der samler hiphop-tilhængere i hele landet, er kæmpestor i undergrunden – og særligt blandt de helt unge.

Med GAFFAs erfaring og DRÅBENs enorme passion og viden inden for hiphop bliver DRÅBEN FESTIVAL det perfekte sted at opleve genrens ypperste kunstnere, mens genrens lyttere får det manglende rum til at dyrke fællesskabet. DRÅBEN FESTIVAL bliver afholdt i de to mest fremtrædende byer for hiphop-genren: København og Aarhus, henholdsvis den 4. december og 18. december 2021.

LÆS OGSÅ: Dråben Podcast og GAFFA præsenterer hiphopfejring i Danmarks to største byer


ANNONCE