x

VIDEO: ABBA deler video til deres første julesingle nogensinde

VIDEO: ABBA deler video til deres første julesingle nogensinde

Singlen "Little Things" er fra gruppens nyest udgivelse

For kort tid siden landede ABBAs første album i 40 år, Voyage, der blandt andet indeholdt gruppens første julesang nogensinde "Little Things". Nu har den legendariske, svenske gruppe delt en musikvideo til julesangen.

Julesinglen beskrives af gruppen som "en blid refleksion over glæden ved julemorgen og familietid omkring denne særlige tid af året." Det visuelle i form af musikvideoen fokuserer på en gruppe børn, der ser ABBA blive digitaliseret til deres kommende virtuelle turné. Til sidst optræder børnene som bandet i en skolekoncert. Se musikvideoen nederst i artiklen.

Overskuddet fra sangen går til Unicefs Global Child Protection Fund. Om dette siger ABBA: "Vi tror, ​​det er umuligt at udrydde fattigdom uden styrkelse af kvinder. Det er derfor, vi støtter Unicef ​​i at beskytte piger mod seksuel vold og styrke dem gennem Global Child Protection Fund. Det har vi gjort i mange år med vores sang "Chiquitita", og nu har vi besluttet at give Unicef ​​en julegave i form af en anden sang: "Little Things" fra vores album Voyage!," citerer NME.

GAFFAs anmelder gav Voyage fire stjerner og julenummeret gik alt andet end ubemærket hen for GAFFAs anmelder, der skrev følgende om comebacket og julesangen:

"Halvt inde i tredje nummer på ABBAs Kristus-hypede comeback Voyage måtte jeg knibe mig selv i armen. Det skete omtrent samtidig med, at børnekoret indfandt sig på ”Little Things”, som undertegnede opdagede var en vaskeægte julesang. For det hele er storeslemt. Som i virkelig, virkelig slemt. I front er en af ABBA-pigerne i gang med at rekonstruere en juleglæde, jeg ikke engang tror, moderne børn har, mens hele Björn og Bennys juleorkester – komplet med føromtalte børnekor – kører derudad. Jeg må knibe mig selv i armen – for i dette sekund fatter jeg alvoren:
ABBA er tilbage – på godt og ondt"

LÆS OGSÅ: Fuck! Det er ABBA!!

Se den nye musikvideo til ABBAs julesang "Little Things" lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA