Nyhed

Vola annoncerer landsdækkende turné

GAFFA.dk – alt om musik

Med større liveproduktion end nogensinde før

Dansk-svenske Vola var på turné i foråret med en række udsolgte sale, og nu melder gruppen ud, at de allerede til næste år er klar til igen at give den gas på de danske scener – og dét med deres største liveproduktion nogensinde.

”For et par måneder siden troede vi faktisk ikke, at der var et marked for os herhjemme på den danske musikscene. Men det er så fedt at være blevet modbevist af lytterne. At vi nu kan booke koncerter på så store og fede steder, er helt fantastisk, og det kan vi jo kun takke vores fans for. Vi glæder os virkelig til at møde dem derude!” udtaler bassist Nicolai Mogensen.


Han bemærker, at de større scener giver mulighed for at opsætte større liveproduktioner, og bandet ser i høj grad frem til at udvide deres liveformat:

”Vores samarbejde med lysdesignerne fra Vertigo har for eksempel givet os blod på tanden i forhold til at arbejde meget mere [med] visuelle virkemidler som lys og laser,” fortæller Mogensen.

Bandet har desuden både en Europa- og en Skandinavien-turné planlagt i 2022, ligesom de også kommer forbi en række af sommerens festivaler, Copenhell, Eurosonic og Summer Breeze.


LÆS OGSÅ: Copenhell annoncerer 19 nye navne til 2022

Vola udgav tidligere på året deres tredje album Witness, som blev modtaget med fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. Bandet indhentede ligeledes fem stjerner for deres optræden på Tobakken i Esbjerg i august i år samt showet i Musikhuset Aarhus i maj.

I oktober kunne GAFFA berette, at gruppen var blevet håndplukket som special guest af det amerikanske band Starset til sidstnævntes Europaturné i 2022. Vola har desuden tidligere turneret med verdensstjerner som Katatonia, Halen og Dream Theater.


I juli 2021 havde GAFFA desuden et stort interview med bandet.

Tourdatoer:

Den 9. december 2022 – Studenterhuset, Aalborg


Den 10. december 2022 – VoxHall, Aarhus

Den 15. december 2022 – Tobakken, Esbjerg

Den 16. december 2022 – Posten, Odense


Den 17. december 2022 – Vega, København

Bliv klar til koncert med gruppens senste album her:


LÆS OGSÅ: GUIDE: Disse Spot Festival 2021-navne har tidligere fået 5 eller 6 stjerner af GAFFA

ANNONCE