Nyhed

Odense-klub inviterer til gotisk jul – i corona-nedskaleret version

GAFFA.dk – alt om musik

Klub Golem i Odense præsenterer folktronica-gruppen Asynje fredag den 17. december

Spillestederne går på tidlig juleferie på stribe efter de nye restriktioner, der forbyder flere end 50 stående gæster, men det er stadig muligt at høre livemusik denne jul, blandt andet hos Klub Golem i Odense.

Klub Golem, der har fokus på goth, punk, elektro og andre sortklædte genrer, inviterer til hedensk jul i corona-nedskaleret version fredag den 17. december. Der er kun siddepladser og et begrænset antal billetter, og publikum opfordres til at medbringe sorte nissehuer og deres indre vinterlandskab – og naturligvis coronapas.


Livemusikken leveres af den danske folktronica-gruppe Asynje (billedet), der har gæstet Golem flere gange før, senest i forbindelse med et ifølge arrangørerne velbesøgt julearrangement i 2019. Gruppen tager afsæt i den nordiske folkemusik med inspiration fra sagn og sagaer. Asynje har været en del af den nordiske scene for folkemusik siden omkring årtusindskiftet og gruppen er musikalsk beslægtet og deler medlemmer med andre navne fra samme tradition, eksempelvis Sorten Muld, Valravn og Huldre. Koncerten begynder omkring kl. 22:00.
 
Der bydes også på dj's, nemlig Ras Bolding, Changeling, Marie Makaber og Emmelie Eddike. Man kan forvente genrer som goth, synth, industrial, ebm, new wave, punk, neofolk, electronica og lignende.
 
 
Arrangementet foregår på Kulturmaskinen, Farvergården 7, 5000 Odense C. Dørene åbner kl. 20:00 og lukker kl. 02:00. Det koster 50 kr. at komme ind.

Køb billetter her

Varm op med denne liveoptagelse:


ANNONCE