Nyhed

The Sisters of Mercy giver to danske koncerter

GAFFA.dk – alt om musik

Forsanger Andrew Eldritch giver desuden en forklaring på gruppens vedvarende succes

Det ikoniske engelske rockband The Sisters of Mercy giver hele to koncerter i Danmark til næste år. Således kan du opleve gruppen den 17. maj 2022 på VoxHall i Aarhus og den 24. maj 2022 i Store Vega i København.

The Sisters of Mercy blev dannet af forsanger Andrew Eldritch og tidligere guitarist og sangskriver Gary Marx i 1980. Marx forlod dog gruppen i 1985, og i dag står Eldritch, sammen med trommemaskinen Doktor Avalanche, således tilbage som det eneste originale medlem.


Gruppen udgav debutalbummet First and Last and Always i 1985 og på trods af en karriere, der spænder over mere end 40 år, er det kun blevet til to yderligere studiealbums, Floodland (1987) og Vision Thing (1990). Sidstnævnte blev indspillet i det historiske Puk-studie i Randers, hvor blandt andre Judas Priest og Depeche Mode ligeledes har indspillet musik.

Bandet er desuden ofte blevet knyttet til goth-genren, selvom de selv ikke bryder sig om forbindelsen.

LÆS OGSÅ: The Cure giver dansk koncert


Til trods for en relativt begrænset diskografi har The Sisters of Mercy turneret flittigt siden begyndelsen, og nu lægger de altså også snart vejen forbi Danmark.

I en pressemeddelelse forklarer Eldritch hemmeligheden bag gruppens vedvarende succes således:

”1. Vi har mange stærke sange. 2. Vi kender til rockmusik. 3. Vi kan lide rockmusik. 4. Vi har fucked alle meningsdannende medlemmer af din familie. 5. Vi rocker.”


Billetsalget starter den 15. december kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kom i stemning med 1987-albummet Floodland her:


ANNONCE