Nyhed

VIDEO: Lorde er på udkig efter en ny leder

GAFFA - alt om musik

Klimabevidst sang fra stjernens seneste album har fået en flot billedside

Tilbage i august udgav den newzealandske supersterne Lorde sit tredje studiealbum. Det fik titlen Solar Powar og kredser da også tematisk omkring klima, natur og miljø. Siden har fanskaret fået en udvide deluxe-udgave og et par videoer - og nu er den 21-årige stjerne klar med endnu en video. Du kan se den nye video herunder.

Det er sangen "Leader of a New Regime", som er blevet forsynet med en billedside. Videoen er instrueret af Lorde selv i samarbejde med Joel Kefali, som også var med inde over musikvideon "Mood Ring." Den ny video udspiller sig ved vandet, ganske som det var tilfældet med videoerne til titelnummeret fra Solar Power og sangen "Fallen Fruit." 


LÆS OGSÅ: Lorde udgiver to nye sange - hør dem her

Helt i tråd med albummets overordnede tema på albummet italesætter "Leader of a New Regime" behovet for en ny og radikalt anderledes verdensorden, hvor hensynet til naturen prioriteres højere end økonomisk vækst.  

"Won't somebody, anybody, be the leader of a new regime? / Free the keepers of the burnt-out scene another day / Lust and paranoia reign supreme / We need the leader of a new regime," lyder det således i sangen.


GAFFAs anmelder tildelte Solar Power fire stjerner og skrev blandt andet om albummet at "i en alder af 24 har Lorde fundet ud af, at der faktisk er en del mere well-being og solskin i tilværelsen end tidligere. De observationer deler hun med os på sit tredje album Solar Power, som på mange måder er en hyldest til moder jord og det langsomme og simple liv med grønne fingre og små glæder."

ANNONCE