x

Spotify arbejder – stadig – på HiFi-streaming

Spotify arbejder – stadig – på HiFi-streaming

Tidligere har Spotify meldt ud, at de ville lancere Hifi-streaming i 2021, men vi venter stadig på det

Musik i cd-kvalitet har været højt på ønskelisten for mange audiofile brugere af streaming-giganten Spotify. Men på trods af udmeldinger, der tidligere har sagt, at HiFi-streaming ville komme i løbet af 2021, så venter vi stadig på at kunne streame musik i samme kvalitet, som en cd kan levere.

Til internetmediet Engadget fortæller en talsperson fra Spotify, at kunstnere og brugere efterspørger HiFi-streaming, og at de gerne vil levere denne tjeneste – en gang i fremtiden altså.

Spotify har tidligere testet cd-kvalitet-streaming i USA, men selvom om tjenester som Apple Musik, Tidal og Deezer har introduceret "lossless" audio, har Spotify stadig ikke sendt det ud til alle deres brugere.

Spotify har heller ikke sagt noget om, hvad det vil komme til at koste at lytte til HiFi-streaming, men da de testede det i USA, lå prisen på 7,5 dollars ekstra om måneden. Om Spotify holder fast ved den pris, eller om de vil tage penge for den ekstra kvalitet, er dog stadig uvist – ikke mindst fordi de førnævnte tjenester har valgt ikke at tage ekstra for den forbedrede lydkvalitet.

Udover at HiFi-streaming er på vej, har Spotify dog også bekræftet, at når de kommer med det, vil standarden også fungere sammen med Spotify Connect-højttalere.

LÆS OGSÅ: Nye laptops til den mobile gamer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA