x

Goss annoncerer nyt album – hør ny single

Goss annoncerer nyt album – hør ny single

Goss får også selskab af Mercedess på den nye sang “Blue”, der opstod den første gang de to var i studiet sammen.

Vi har et album i vente fra Goss, og på den første single, der netop er udkommet, skinner kemien igennem mellem Goss og Merdeces, der balancerer mørket og lyset på en og samme tid. På sangen dykker de to musikere ned i ideen om, hvordan vi alle unægteligt efterlader et aftryk i verden, og hvordan verden unægteligt efterlader et aftryk i os:

“I’m so blue, don’t know what to do / painted every room I’m walking through”, synger Goss i omkvædet.

Det er livets modsætninger, der danner meget af inspirationen for Goss’ musik, hvilket kommer til udtryk i flere aspekter af musikken. Sangen byder på melankolske guitartoner, der kulminerer med trappede trommer og ikke mindst en forunderlig trompetsolo. Om sangen fortæller Goss:

”Jeg kan godt lide at sangen, på sin egen måde, både er melankolsk og opløftende på samme tid. Jeg arbejder generelt meget med modsætninger, og spillet mellem det mørke og lyse er noget af det, der giver den her sang liv. Den samme ting findes i produktionen: Der er eksempelvis stor kontrast mellem guitarerne, som har en slut 60’er-/start 70’er-vibe og så rytmesektionen, som er en form for indie-take på et trap-beat. Som hvis Eagles havde lavet en sang med Kid Cudi.”

Goss udgav i 2020 debutalbummet Group Therapy, som GAFFAs anmelder tildelte fire stjerner. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: På med cowboystøvlerne og ud med bekendelserne

“Blue” er første single til det kommende album I FEEL LIKE PLANET EARTH, der udkommer den 25. februar.

I marts og april drager han på Danmarksturné med start 3. marts i Nyborg. Se datoer her

Hør "Blue":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA