x

Dansk succesband fra 00'erne er tilbage

Dansk succesband fra 00'erne er tilbage

Popbandet Johnny Deluxe gør officielt comeback, og der er ny musik på vej.
 

I mange år har de væltet dansegulve med sange som "Drenge som mig", "Elskovspony" og "Drømmer jeg?", og nu varsler bandet Johnny Deluxe, der havde sin storhedstid i 00'erne, at de udgiver ny musik.

Bandet har nemlig skrevet under på en pladekontrakt. Og der er snart nye toner på vej, skriver bandet på sin profil på Instagram.

- I dag skrev vi kontrakt med Universal Music. Vi glæder os til det nye samarbejde og til at udgive ny musik i foråret 2022, lyder det.

Johhny Deluxe blev dannet i år 2000 i London, hvor tre af medlemmerne dengang havde ambitioner om et internationalt gennembrud.

Det lykkedes ikke, men i stedet brød bandet igennem på den danske scene med hittet "Elskovspony" og senere "Drømmer jeg", der er en duet med svenske Anna Nordell.

Johnny Deluxe lavede tre album og deltog i Dansk Melodi Grand Prix. I 2012 gik bandet i opløsning, men det blev formelt gendannet i 2016 med et par singler, der aldrig fik den store opmærksomhed.

Nu er bandet, der består af forsangeren Noam Halby, basguitaristen Jakob Glæsner, guitaristen Søren Itenov og Morten Lynggaard bag trommerne, genopstået.

/ritzau/


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA