x

Foo Fighters laver ny sang til genopstandelsen af “Fragglerne”-serien

Foo Fighters laver ny sang til genopstandelsen af “Fragglerne”-serien

Hvem andre end Foo Fighters til at åbne soundtracket til den animerede reboot-serie, der har fået navnet “Fraggle Rock: Back to the Rock” 

Mellem 1983-1987 kørte Jim Hensons børneserie “Fraggle Rock” i fem sæsoner. Serien tog dig med ind i et fantasyunivers, hvor dukker fremførte humor i en pærevælling af fjollethed og højenergiske musicaloptrædener. Der viste sig dog at være en vis genialitet bag galskaben, da serien også agerede som en allegori til aktuelle emner som spiritualitet, personlig identitet, fordomme, miljøet og sociale konflikter.

Et tegneserie-spinoff kørte i en sæson i 1987. Hvis vi så spoler tiden frem til 2020, tog skaberne fat igen og udgav den succesfulde Fraggle Rock: Rock On! der, tro det eller ej, udelukkende var filmet på Zoom.

Det nyfundne momentum omkring dukkerne har taget fart, og derfor kan du se den nye serie på Apple TV+ i dag (d. 21 januar). Kom med ind i produktionen af Fraggle Rock: Back to the Rock i videoen nedenunder:

På soundtracket til serien finder vi altså Foo Fighters, oplyser NME. Deres kærlighed til dukkerne skinner unægteligt igennem på udgivelsen af den nye sang “Fraggle Rock Rock”. Lyt til sangen nedenunder:

Sangen er skrevet af Dennis Lee og Philip Balsam, som der også arbejdede på sangene til den originale Fraggle Rock-serie.

Foo Fighters har selv en gæsteoptræden i et afsnit i den nye serie, og senere i år kan vi se frem til deres medvirken i en ny gyserkomediefilm: STUDIO 666.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA