x

Ny elektronisk scene på NorthSide – se lineuppet

Ny elektronisk scene på NorthSide – se lineuppet

NorthSide løfter sløret for ny elektronisk scene med blandt andre Pete Tong og Kölsch

Når NorthSide for første gang udfolder sig i sit nye og større hjem i Eskelunden, vil der være en ny scene, Electra, man kan gå til for enten at slappe af med en drink til elektronisk lounge eller vente til senere om aftenen, hvor der er dømt rave. Scenen, der er skabt med bæredygtighed for øje og derfor af genbrugsmaterialer, har plads til, at cirka 4000 mennesker kan boltre sig til house, techno og indie-dance til ud på natten.

Festivalen har allerede 16 navne til scenen på plads. Lineuppet skal afspejle de globale elektroniske tendenser lige nu, og artisterne er både danske og internationale. Blandt hovednavnene kan man finde blandt andet engelske CamelPhat, den ukrainske duo ARTBAT, den ikoniske engelske radio-dj Pete Tong og danske Kölsch, som giver én ud af kun få koncerter i Danmark på NorthSide.

”Programmet på Electra befinder sig væk fra radioens genkendelighed og Spotifys algoritmer. Det fordrer til ravefester, hvor technoens mange facetter kommer til sin ret med musik, der spænder over alt fra melankoli og bløde melodier til de hårde synths og store klimakser” fortæller booker Peter Kjær om den nye scene og fortsætter:

”Electra er skræddersyet til den kræsne, kvalitetsbevidste raver såvel som alle de nysgerrige, der vil have en dybere elektronisk musikoplevelse i internationalt format. Med etableringen af Electra kommer Aarhus og NorthSide for alvor på technolandkortet.”

Programmet for årets NorthSide begynder derved også så småt at tage form. Med hovedparten af programmet allerede annonceret kan vi glæde os til artister som Nick Cave & The Bad Seeds, Disclosure, Lewis Capaldi, Kashmir og senest The Minds of 99, der forleden annoncerede fire festivaler hen over sommeren. Festivalen har desværre også måttet annoncere en aflysning fra New York-rapperen Princess Nokia.

Der er stadig partout-billetter til salg, der frem til d. 3 marts vil koste 2195kr, hvorefter prisen stiger. Endagsbilletter bliver sat til salg på tirsdag 1. februar kl 10. Billetterne kan købes, og spilledagene for de foreløbigt annoncerede artister – inklusive artisterne på Electra – kan ses på www.northside.dk.

LÆS OGSÅ: NorthSide 2022 bliver plantebaseret

DE 16 NAVNE TIL ELECTRA ER:

Kölsch (DK)

ARTBAT (UKR)

CamelPhat (UK)

HOSH (DE)

Pete Tong (UK)

Cristoph (UK)

Joris Voorn (NL)

James Hype (UK)

Ben Böhmer (DE)

Denis Horvat (DK)

Colyn (NL)

Baime (DK)

Ashibah (EG/DK)

AmyElle (UK)

Henri Matisse (DK)

Prom Night (DK)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA