x

Emoji-reaktioner på vej til Google Docs

Emoji-reaktioner på vej til Google Docs

Samarbejde er et vigtigt element af Google Docs, og nu kan du også smide reaktioner ind i dine kommentarer til dine kolleger

Google Docs er blevet et vigtigt værktøj for mange, både for professionelle og private brugere.  Specielt samarbejdsdelen er et vigtigt element, og Google Docs har på mange måder været forgangsmand for netop den del.

Nu er der så en ny funktion på vej til samarbejdsdelen, Emoji-reaktioner.

Google skriver selv på deres blog, at en emoji er en mindre formel måde at kommentere eller give holdninger til kende på. Derfor er den nu hastigt på vej til at blive en del af Google Docs.

De nye funktioner dukker op, når du fremhæver tekst i et dokument, mens du er i redigeringstilstand. Her kan du så finde en ny ”tilføj reaktion”, der lader dig tilføje en emoji i kommentarsektionen.

Hvis der er brugere, der ikke kan lide den funktion, er det lidt surt, for det er indtil videre ikke muligt at slå den funktion fra, eller ikke i admin-kontrolpanelet, oplyser google.

Funktionen begyndte at blive rullet ud i går, og der kan godt gå lidt tid, inden den dukker op i din Google Docs. Men på vej er den.

LÆS OGSÅ: Mads Langer underholdt besøgende ved pop-up event i Fields


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA