x

Københavnske musikere indspiller med S Club

Københavnske musikere indspiller med S Club

Det musikalske makkerpar Lars H. Jensen og Martin Larsson har for alvor fået vind i sejlene som sangskrivere og producere. På det punkt er Lars og Martin, der opererer under kunstnernavnet DeeKay Music, blandt landets førende.

De er for nylig hjemvendt fra et fem dages ophold i London, hvor de har indspillet en af deres sange med det succesfulde britiske popband S Club (tidl. S Club 7), som har solgt i hundredetusindvis af plader og har haft deres egen TV-serie.

– S Club synger mest straight pop, så i starten havde de lidt problemer med vores track, der er mere R&B-synkoperet på vokal-siden. Med lidt knofedt og en del timer i studiet fik vi dog et rigtig godt resultat, fortæller det musikalske makkerpar, der krydser fingre for, at nummeret kommer med i S Clubs kommende film.

Lars og Martin udgjorde i midten af halvfemserne 2/3 af gruppen YouKnowWho, og har siden gruppens opløsning haft stor succes i den mere anonyme del af musikbranchen med at producere og skrive sange til andre. Senest har de skrevet "Dream On" til DR's Stjerne For En Aften, James Sampson, og for de engelske R&B-sild Mis-Teeq, hvis album har solgt over 600.000 eksemplarer i England.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA