Nyhed

Hjalmer udgiver ny single – og annoncerer andet album

GAFFA.dk – alt om musik

Alt blir bedre er på gaden 10. juni – hør singleforløberen "Kom sommer" nu

Hjalmer afsluttede i går sin forårsturné i Store Vega. I dag har han så udgivet ny single, ”Kom sommer”, og han annoncerer samtidig sit andet fuldlængde-album, Alt blir bedre, der udkommer 10. juni. Hør "Kom sommer" nedenfor.

”Kom sommer” er skrevet og produceret i samarbejde med de tidligere samarbejdspartnere Pitchshifters. Det er en sang, som har været undervejs i et par år og er et nummer, som Hjalmer har optrådt med til sine koncerter adskillige gange før. Hjalmer fortæller selv i en pressemeddelelse:


"Hver aften har publikums respons været overvældende og fantastisk. Jeg har aldrig fået så mange beskeder om, hvornår en sang ville komme ud."

Og det gør den så nu, hvor sommeren står for døren, for første gang siden 2019 uden nogen former for restriktioner. Hjalmer fortæller videre:

“'Kom sommer' er en sang, jeg skrev, da corona var på sit allerhøjeste. Jeg sad og savnede alle mine venner og længtes efter at kunne danse, skråle og feste med dem allesammen igen, og derfor lukkede jeg øjnene og forestillede mig den følelse, jeg ville have indeni den dag, det kunne ske igen. 'Kom sommer' handler om kærlighed, frihed og glæde og følelsen af, at du ikke har nogen forpligtelser og bare kan give slip."


Den 10. juni udgiver Hjalmer så sit andet fuldlængdealbum, Alt blir bedre. Om dette udspil fortæller han:

Alt blir bedre er et slags livsalbum for mig. Det handler om at finde sin vej fra mørket til lyset. Nogle gange kan vi kun se mørke omkring os, men hvis vi bliver ved at kæmpe os fremad, kommer solen altid frem. Jeg håber, albummet kan hjælpe lytteren og minde dem om netop det."

Albummet er opfølgeren til fuldlængdedebuten Midt i en drøm eller noget, der ligner fra 2019. Et album, der blandt andet indeholdt de store hits "Istedgade (Uhh)", "Koldt", "Lige nu", Dieters Lieder-fortolkningen "Dig og mig", Medina-duetten "Folk som os" og julekalendersangen "Kongespil".  GAFFAs anmelder var dog kun moderat underholdt af udspillet.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Glad popdreng strækker den lige langt nok

Hjalmer kan opleves på adskillige festivaller over hele sommeren heriblandt Jelling Festival, Tinderbox på hjemmebane i Odense, Smukfest og mange flere.

Hør "Kom sommer":


ANNONCE