Nyhed

Nordic Noise klar med de første navne til 2023

GAFFA.dk – alt om musik

Tygers of Pan Tang og Eclipse er første navne på 2023-plakaten

Den københavnske metal- og hardrockfestival Nordic Noise blev afholdt i weekenden i Amager Bio med opvarmning på High Voltage. Nu er arrangørerne klar med de første navne til næste års festival: Engelske Tygers of Pan Tang og svenske Eclipse (billedet).

Programmet i 2023 vil være præget af den mere melodiske og klassiske del af hardrocken og metallen, med enkelte undtagelser. 


Tygers of Pan Tang er veteraner fra New Wave of British Heavy Metal-bølgen fra midt/slut-70'erne og albumdebuterede i 1980. Guitarist Robb Weir er dog eneste oprindelige medlem tilbage. Gruppen har været hovednavn på Nordic Noise to gange tidligere, henholdsvis i 2017 og 2019. Når de spiller på Nordic Noise 2023, vil de have udgivet et nyt album, det første siden 2019.

Svenske Eclipse spiller melodisk tung hardrock og har ikke tidligere spillet til Nordic Noise. De albumdebuterede i 2001 og har til dato udsendt otte album, senest Wired fra 2021. GAFFA Sveriges anmelder tildelte i øvrigt 2017-albummet Monumentum hele seks stjerner – læs anmeldelsen her.

LÆS OGSÅ: FOTOSERIE: Nordic Noise Festival indtog Amager Bio


Varm op med Eclipses "Bite the Bullet" fra 2021:

ANNONCE