x

Wig Wam Tour støtter Røde Kors

Wig Wam Tour støtter Røde Kors

150.000 publikummer kan der sammenlagt være under den enorme teltdug på dette års Wig Wam Tours otte koncerter, hvor D-A-D, Sort Sol, Kent, Jupiter Day, Thomas Helmig, Erann DD, Bo Kaspers Orkester og Christian vil optræde.

Og nu er et samarbejde med Dansk Røde Kors kommet i stand. ” Vi foreslog de andre musikere at sammenkæde Wig Wam Tour og Dansk Røde Kors. På den måde udbreder vi kendskabet til hjælpearbejdet til mange mennesker – og når ud til et publikum, Røde Kors ikke kan nå alene,” siger forsanger i Sort Sol, Steen Jørgensen

Wig Wam Tour vil blandt andet donere 1 krone pr. solgt drikkevare til humanitært hjælpearbejde.

Jesper Binzer fra D-A-D udtaler om samarbejdet: ”Vi skal ikke kun hytte vores eget skind. På denne måde kan vi fremføre vores personlige standpunkt om at hjælpe folk i nød, og forhåbentlig få de unge til at tænke over det. Det er en god fornemmelse at være med til at støtte på denne måde.”

Også Thomas Helmig var klar, da han blev spurgt, om han ville være med til at støtte Røde Kors: ”Det er godt, at Røde Kors findes. Det er en sober organisation drevet af medmenneskelighed. Det vil jeg gerne være med til at få lagt fast i folks bevidsthed. Og så er en række koncerter noget af det eneste, vi kan bidrage med som musikere.”

”I en tid, hvor der skæres ned, er det utrolig flot, at det danske musikliv viser deres overskud og på denne måde støtter op om Røde Kors’ hjælpearbejde,” siger generalsekretær i Dansk Røde Kors, Jørgen Poulsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA