x

Kom med Metallica i studiet

Kom med Metallica i studiet

Metallica tilbyder en dag i studiet med bandet selv og produceren Bob Rock. Som en del af en stor auktion der skal samle penge ind til T.J. Martell Foundation for Leukemia, Cancer And AIDS Research, har en lang række musikere doneret forskellige ting til velgørenhedsformålet.

Metallica er for tiden i studiet for at indspille deres første album med nye sange i seks år. Den højestbydende plus en gæst i Metallica-auktionen vinder også rejsen fra det sted man befinder sig i Amerika til San Francisco, leje af bil, to dages hotel ophold og en middag med bandet. Hvis man ikke er fra Amerika skal man selv betale for rejsen dertil.

Auktionen kan findes på http://members.ebay.com/aboutme/tj_martell_foundation/, og løber frem til den 19.juli. Det højeste bud på Metallica er i skrivende stund på 15.000,00 dollars.

Af andre ting man kan erhverve sig er, samtlige 72 live-albums med Pearl Jam, Et signeret Beatles litografi, en signeret Donna Summer nederdel og top, et Erykah Badu tørklæde og starinlys og underligst af alt en Bon Jovi brudekjole der blev båret i en video i 2001.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA