x

Prodigys nye album kommer til marts

Prodigys nye album kommer til marts

The Prodigy har afsløret at deres nye album, med arbejdstitlen ”Always Outnumbered, Never Outgunned”, bliver udgivet i marts måned i 2003. I et interview med radiostationen XFM, afslører Liam Howlett: ”Vi udsender en single lige inden albummet, for at lede folk i retningen af det nye album. Det er der det hele starter. Men jeg har lavet fem numre, der ligger andre ting, men det er jeg ikke tilfreds med. Jeg er en perfektionist og det er sådan det skal være”.

Keith Flint forklarer: “Det med Liam er at han har cirka 30 numre, men for Liam er 30 faktisk 3. Vi ved at når følelsen er rigtig så er nummeret færdig. Og når følelsen ikke er rigtig…,så kassere Liam bare nogle rigtige gode beats.” ”Yeah, Jeg burde måske give nogle af dem til Moby” konkluderer Liam Howlett.

Liam fortæller også at han har lyttet en del til Queens Of The Stone Age, det nye album med Primal Scream og til Can, og at det nye album bliver meget sang orienteret, men at det er svært at udtale sig om et album der ikke er færdigt.

The Prodigys seneste single ”Baby’s Got A Temper”, ender ifølge Liam howlett måske slet ikke på det nye album, da nummeret mere minder om hvor bandet var på deres seneste album ”The Fat Of The Land”, fra 1997.

Af andre The Prodigy relaterede nyheder, kan det nævnes at deres hjemmeside theprodigy.com, åbner om en dage.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA