Nyhed

Sorten Muld udgiver soundtrack

Kun til salg på nettet

Den danske elektroniske-folkevise-trio Sorten Muld har udsendt deres bidrag til dette års DGI Landsstævne der blev afholdt på Bornholm forrige weekend med over 15.000 deltagere.

Sorten Muld fik deres helt store gennembrud i 1997 med albummet ”Mark II”, der udover at være en kritikersucces også var en publikumstræffer med flere end 40.000 solgte eksemplarer, samt to danske Grammy’er for Årets Danske Techno Udgivelse og Årets Danske Producer.


DGI kontaktede Sorten Muld sidste sommer for at få lavet musikken til det omfangsrige show, fortæller Henrik Munch fra gruppen.

”Jord:Luft:Ild:Vand”, som soundtracket hedder, har været en anderledes opgave med en kompleks og sjov drejebog som forlæg - i stedet for de skæbnesvangre ballader. Efter flere opfordringer, har vi valgt at udsende musikken på cd. Til selve showet havde vi skrevet 33 indslag, som er blevet kogt ned til de 20 numre, der er at finde på albummet.


Henrik Munch understreger at ”Jord:Luft:Ild:Vand” ikke skal regnes for et nyt Sorten Muld album, men mere som et soundtrack.
CD'en kan kun købes på gruppens officielle hjemmeside sortenmuld.dk.

ANNONCE