x

Alicia Keys til Danmark

Alicia Keys til Danmark

Alicia Keys, som i fjor fik sit gennembrud med albummet "Songs In A Mirror" kommer nu til Danmark. DKB/Motor har indforskrevet den 21-rige amerikanske stjerne til koncert i Falconer Centret, tirsdag den 8. oktober. [Bemærk: tidiligere har den 7. været annonceret som koncertdato.]

"Songs In a Mirror" indeholdt hits som "Falling" og indbragte både anmelder- og publikumsroser. Alicia Keys var også nomineret til en Danish Music Award 2002 som Årets nye internationale navn.

I forbindelse med DMA lavede GAFFA nedenstående, korte biografi:

"Alicia Keys voksede op i en lille etværelses i New Yorks notoriske Hell’s Kitchen. Fritiden gik med klaverundervisning og i Harlem, hvor hun blev suget ind i hiphoppens verden. Alicia havde talentet og udseendet med sig men havde svært ved at forene sig med musikindustrien. Faktisk nåede hun at have kontrakt med både Columbia og Arista før hun endelig kunne udgive debutpladen "Songs In A Mirror" på J Records. Hendes blanding af soul R&B, hiphop og klassisk er et levende bevis på, at det kan lade sig gøre at være sig selv og samtidig have succes."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA