x

Zack De La Rocha arbejder med Trent Reznor

Zack De La Rocha arbejder med Trent Reznor

Tidligere Rage Against The Machine-frontmand Zack De La Rocha arbejder for tiden sammen med den maskin-glade Nine Inch Nails frontmand Trent Reznor. Sammen arbejder de på De La Rochas debut-soloalbum i Reznors studie i New Orleans.

De La Rochas manager udtalte onsdag, at selv om den tidligere Rage Against The Machine-frontmand har arbejdet på solodebuten i over to år, har han stadig ikke nogen titel eller udgivelsesdato.

Zack De La Rocha har i disse to år arbejdet sammen med The Roots- trommeslageren ?uestlove, Dan The Automator, Cypress Hills DJ Muggs og Company Flows EL-P.

De La Rocha leverer desuden trommer på nummeret ”Disavowed”, som er en b-side til DJ Shadows nye single ”You Can’t Go Home Again”. De La Rocha var i øvrigt også med på Blackalicious' andet album ”Blazing Arrow”.

Hvad angår resterne af Rage Against The Machines og Chris Cornells samarbejde, rygtes det, at albummet udkommer i efteråret.

Og for lige at slutte, hvor vi startede, så arbejder Trent Reznor på et projekt ved navn Tapeworm, hvor blandt andet Tool-sangeren Maynard James Keenan medvirker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA