x

Emotions genopstået som Girl In The Moon

Emotions genopstået som Girl In The Moon

Den danske gruppe Emotions er efter en længere pause vendt tilbage - under nyt navn: Som Girl In The Moon har de netop udsendt albummet "Purple Afternoon".

Emotions udgav for snart fem år siden deres selvbetitlede debutalbum, der bød på melodisk pop-rock med Kristina Holgersens karakteristiske stemme i forgrunden og bl.a. brødrene Michael (guitar) og Carsten Kolster (trommer) fra det hedengangne Nice Little Pinguins ("Flying") i bandet, førstnævnte også som den primære sangskriver.

Albummet gav Emotions radiohits som "Hello Days" og "Olivia". Emotions turnerede en del og forsøgte også at få hul igennem til udlandet og måtte i den forbindelse skifte navn, da de blev opmærksomme på et andet band ved navn Emotions. Først opkaldte bandet sig efter sin egen sang "Olivia", men det blev hurtigt ændret til Girl In The Moon.

Undervejs indspillede gruppen sit andet album med den svenske producer Per Sunding, kendt for sin produktion af bl.a. Sort Sols seneste album "Snakecharmer" og som medlem af surfgruppen The Tremolo Beer Gut. Girl In The Moon var dog ikke tilfreds med resultatet, så det blev droppet, og i stedet startede man forfra - delvist med nye numre - med den tyske producer Christian Fleps.

Resultatet er langt om længe klar: "Purple Afternoon". Som tidligere med Michael Kolster som leverandør af de fleste sange. Albummet indeholder dog også en coverversion af Shakespear’s Sisters store 1992-hit "Stay" og en mere up-tempo udgave af "Olivia", der oprindeligt var en ballade.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA