x

Andrew WK på "Jackass"-soundtrack

Andrew WK på "Jackass"-soundtrack

Det måtte jo komme: En filmudgave af MTV’s groteske program "Jackass", hvor folk frivilligt udsætter sig for farefulde stunts - med stor underholdningsværdi til følge. Og hvem er mere velegnet til at lave musik til filmen end den amerikanske heavy-disco-festabe Andrew WK, kendt for numre som "Party Till You Puke" og "Party Hard"?

Så naturligvis er Andrew WK at finde på soundtracket, skriver nme.com - dog kun med en enkelt sang, "We Want Fun", som også bliver første singleudspil fra soundtracket. Nummeret har tidligere været B-side til Andrew WK-singlen "She Is Beautiful", men er nu genindspillet med den legendariske producer Rick Rubin (Beastie Boys, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers m.fl.), som producerer hele soundtracket, der formodentlig udkommer sidst i september. Filmen får amerikansk premiere 25. oktober.


Hele "Jackass"-holdet kommer formodentlig til at medvirke i videoen til "We Want Fun", der er instrueret af Spike Jonze (kendt for utallige musikvideoer og spillefilmen "Being John Malkovic") og "Jackass"-bagmanden Jeff Tremain.

Andrew WK’s andet album, opfølgeren til sidste års "I Get Wet", forventes ude omkring jul.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA