x

Succesfuld start på Stones’ 40-års jubilæumsturné

Succesfuld start på Stones’ 40-års jubilæumsturné

Rolling Stones spillede i aftes første koncert på deres 40-års jubilæumsturné i et udsolgt Fleet Centre i Boston, og det var ifølge www.canoe.ca en stor oplevelse.

Selv om rullestenene er i slutningen af 50’erne og starten af 60’erne, var der ingen tegn på træthed - især ikke hos de altdominerende hovedfigurer, sanger Mick Jagger og guitarist Keith Richards (om hvilken en stand up-komiker har sagt, at han er det bedste bevis på, at heroin ikke er skadeligt). Bortset fra en enorm videoskærm var scenen temmelig nøgen, og Rolling Stones gik på et tidspunkt over på en tilstødende mindre scene for at spille lidt.

15.000 fans overværede Rolling Stones levere både klassiske hits som "Honky Tonk Women", "Satisfaction" "Sympathy For The Devil" og "Jumpin’ Jack Flash" og mindre kendte numre fra det enorme bagkatalog - og også en overraskende coverversion af soulgruppen The O’Jays’ 1972-hit "Love Train", som gruppen ifølge Mick Jagger aldrig tidligere har spillet live. I alt 22 numre i løbet af to timer.

Datoerne for Rolling Stones europæiske jubilæumsturné er endnu ikke offentliggjort, så vi må krydse fingre...

Som tidligere nævnt på gaffa.dk er Rolling Stones’ dobbelte opsamlingsalbum, "Forty Licks", i øvrigt på gaden 30. september med 36 klassikere og fire nye numre.

Sætlisten i Bosten var som følger:

"Street Fightin' Man"

"If You Can't Rock Me"

"It's Only Rock And Roll"

"Don't Stop"

"Stray Cat Blues"

"Wild Horses"

"Loving Cup"

"Rocks Off"

"Rip This Joint"

"Tumblin' Dice"

"Slipping Away"

"Happy"

"Love Train"

"Undercover Of The Night"

"Can't You Hear Me Knocking"

"Honky Tonk Women"

"Satisfaction"

"Mannish Boy"

"Neighbors"

"Brown Sugar"

Ekstranumre:

"Sympathy For The Devil"

"Jumpin' Jack Flash"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA