x

Pulp på pause

Pulp på pause

Det har på det seneste svirret med rygter om en forestående opløsning af Pulp i den engelske presse, bl.a. i forbindelse med at gruppen forlader sit pladeselskab Island, efter at deres kontrakt er udløbet. Nu har gruppen kommet med en kommentar på sin officielle hjemmeside, pulponline.com.

Her står der, at gruppen "teknisk set" ikke er gået i opløsning, men at de ikke har tænkt sig at lave noget sammen "inden for en overskuelig fremtid" ud over et par nye numre til den "Best Of"-opsamling, gruppen udsender 11. november.

Pulp er da heller ikke just nogen ny gruppe. De blev dannet tilbage i 1978 - da forsanger Jarvis Cocker var 15 år - og udgav deres første album "It" i 1983. Gennembruddet kom dog først for alvor i 1995 med sangen "Common People" og albummet "Different Class".

Jarvis Cocker er for tiden aktuel med sin udgave af Lee Hazlewoods "A Cheat" på hyldestalbummet "Total Lee" med Hazlewood-fortolkninger af bl.a. Lambchop, Saint Etienne, Calexico, Saint Thomas og Madrugada. Lee Hazlewood spiller i øvrigt i Musikhuset i Århus på lørdag, d. 7. september på sin "European Farewell Tour".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA