Nyhed

Nyt studiealbum fra George Harrison

"Brainwashed" udkommer 18. november

Døden plejer som bekendt ikke altid at være nogen hindring for, at pop- og rockstjerner kan udgive album - måske snarere tværtimod. Så det kommer ikke som den helt store overraskelse, at der nu er et nyt album på vej med den gamle Beatle George Harrison, der tragisk døde af kræft 29. november sidste år, kun 58 år gammel.



Hvor der ellers i sådanne tilfælde ofte er tale om gammel vin på nye flasker, gælder det her dog et helt nyt studiealbum. Albummet "Brainwashed", der udkommer 18. november, blev skrevet og indspillet før George Harrisons død og har fået de sidste finpudsninger det meste af i år. "Brainwashed" indeholder 11 nye sange og en enkelt coverversion og er produceret af Harrison selv, den mangeårige samarbejdspartner Jeff Lynne - som Harrison bl.a. spillede sammen med i all star-bandet The Traveling Wilburys - og Harrisons søn Dhani Harrison.



David Munns, vicepræsident på Harrisons pladeselskab EMI, udtaler om albummet: "George Harrison er en absolut legendarisk artist, og "Brainwashed" er en utrolig plade, samt et testamente over hans genialitet."



George Harrisons sidste studiealbum, "Cloud Nine", udkom tilbage i 1987 og indeholdt bl.a. hittet "Got My Mind Set On You".



ANNONCE