x

Bono giver den som Frankie Boy

Bono giver den som Frankie Boy

En nyhed om U2's Bono er ikke så overraskende her tæt på 11. september-datoen, men overraskende er det, at det ikke er en freds- manende og vande-samlende politisk tale fra verdens eneste politiker med en aktiv og succesfyldt sangkarriere, den evigt gode Bono. Nyheden drejer sig derimod om endnu en ny U2-relateret indspilning.

Bono har før sunget duet med Frank Sinatra på nummeret ”I’ve Got You Under My Skin”, og den irske rock-crooner har sågar skrevet en sang til den amerikanske smør- og smøg-crooner. Nummeret hed ”Two Shots Of Happy, One Shot Of Sad” og kan findes på U2's ”If God Will Send His Angels”-single fra 1997. Og nu har Ol’ Red Eyes indspillet en af Ol’ Blue Eyes' stærkeste signatursange, ”That’s Life”, som Sinatra oprindeligt indspillede den 18. oktober i 1966 i Hollywood.

Coverversionen kan findes på soundtracket til irske Neil Jordans kommende film ”The Good Thief”. Neil Jordan er blandt andet kendt for filmene ”The Butcher Boy”, “Michael Collins”, “Interview With A Vampire”, “The Crying Game” og “We’re No Angels”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA