x

Nyt musikprogram på TV2 Zulu

Nyt musikprogram på TV2 Zulu

Fra på mandag den 23. september begynder TV2 Zulu at sende sit nye musikprogram ”Musik Nu” med Vigga Svensson, kendt fra bl.a. TV2 Zulus ”Raketfart” og DR2’s ”Okay Tone”, som vært. Programmet sendes hver mandag ved 22-tiden, og målgruppen er musikinteresserede mellem 17 og 35 år.

- Programmet ”Okay Tone” var ret smalt, det nye er meget bredere, men musikken i programmet er noget, vi synes er godt; det er ikke bare den nye single med en eller anden tilfældig, siger Vigga Svensson med sin let genkendelige stemme og fortsætter:

- ”Musik Nu” skiller sig ud fra for eksempel ”Boogie”, idet det ikke er teenage-målgruppen, vi henvender os til. ”Boogie” er også et VJ-program med mange musikvideoer. Vi viser kun én video, der så sendes hele ugen mellem nogle af TV2 Zulus programmer. Den første musikvideo er Outlandishs nye (”Guantanamo”, red.).

Hvad har I på programmet i første udsendelse?
- Vi har et tema om stoffers indflydelse på musikken, hvor der blandt andet er interview med Suedes Brett Anderson, der fortæller om tilblivelsen af gruppens kommende album ”A New Morning”, som er det første, Suede har indspillet helt clean. Desuden er der i samme forbindelse interview med Jason Pierce fra Spiritualized og med Primal Scream- og eks-Stone Roses-bassisten Mani.

- Derudover er der et indslag om det lille københavnske pladeselskab Crunchy Frog, der fyrer den totalt af, mens alle de store selskaber beklager sig over pladeselskabskrisen. Efter det er Crunchy Frog-navnet Junior Senior i studiet, og vi har også en lille historie om Peter Gabriels nye musikvideo (til nummeret ”The Barry Williams Show”, red.), som er lavet af skuespilleren Sean Penn,

- Vi har hver uge desuden de faste indslag ”ugens udgivelser” med 4-5 nye album, redaktionen kan anbefale, og ligeledes ”ugens koncerter”, fortæller Vigga og fastslår afslutningsvis, at hun ikke - som i ”Raketfart Special” - synger duet med stjernerne, og hun står også lidt længere fra kameraet end i ”Okay Tone”.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA