x

DM i Rock ruller igen efter fire års pause

DM i Rock ruller igen efter fire års pause

Efter en fire års pause har landsforeningen for rytmisk musik Fajabefa søsat en ny omgang DM i Rock. Efter disse fire år har Fajabefa den klare opfattelse, at behovet blandt publikum og musikere atter er der for Danmarks største talentkonkurrence for upcoming musikere.

DM i Rock vol: 11, som den officielle titel lyder, adskiller sig fra de foregående års udgaver af konkurrencen ved bevidst at forsøge at indfange alle moderne former for rytmisk musik, det være sig rock, pop, electronica, hiphop, punk, funk, metal og så videre.

Formålet med DM i Rock er, at den skal præsentere den musik, dagens unge lytter til og spiller. DM i Rock vol:11 vil med 16 indledende runder, 4 semi-finaler og en finale løbe af stablen på spillesteder over hele landet fra februar til april 2003.

Reglerne er enkle:
· alt materiale skal være selvkomponeret
· spilletiden er 25 min. pr. band
· deltagerne spiller rock, pop, electronica, triphop, hiphop, punk, funk, metal, you name it.
· kun dommerne udpeger vinderne

Dommerne:
· er pladeselskabsfolk, koncertarrangører, bookere, musikere, musikanmeldere.

Tilmelding:
Demo- og pressemateriale kan sendes til: DM i Rock, c/o Fajabefa, Musikkens Hus, Enghavevej 40, 3. sal, 1674 København V.
NB: Der SKAL indsendes pressefoto og cd med min. 3 og max. 5 numre, og bandene skal vedlægge informationer om bandnavn, bandets hjemby, kontaktperson, adresse, postnr. og by, fastnet-telefon, mobil-telefon og e-mail.

Deadline for tilmelding er den 2. december 2002.

For løbende opdateringer og information se her: www.dmirock.dk eller www.fajabefa.dkNyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA